Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Guangzhou YISON Electron Technology Co., Limited (YISON) didegaké ing taun 1998, minangka sakumpulan desain profesional, riset lan pangembangan teknologi, produksi lan manufaktur, dodolan impor lan ekspor ing salah sawijining perusahaan teknologi saham gabungan, utamane ngasilake lan operasi. earphone, speaker Bluetooth, kabel data lan produk elektronik aksesoris 3C liyane.

YISON
Priksa YISON

YISON wis fokus ing industri audio luwih saka 20 taun, wis diakoni dening Provinsi Guangdong lan negara, lan wis dianugerahi sertifikasi provinsi lan nasional.China Famousbrand Product Grows Committee dianugerahi YISON sertifikat kehormatan "Top Ten Brands in China's Electronics Industry".Komite Inovasi Sains lan Teknologi Guangzhou (GSTIC) ngetokake sertifikat perusahaan teknologi tinggi.Ing 2019, YISON menang sertifikat saka Guangdong Province Enterprise Of Observing Contract And Valuing Credit".

YISON ngeyel nyedhiyakake konsumen karo produk elektronik aksesoris 3C sing paling modis lan bermutu.Desain produk berorientasi wong lan nggunakake desain ergonomis kanggo menehi pengalaman panggunaan sing paling nyaman.Saka pilihan materi kanggo desain wangun, desainer kita tliti ngukir saben rinci lan nguber kualitas apik banget.Ing nguber kualitas produk, kita menehi perhatian marang kombinasi penampilan fashion lan kualitas apik banget.Wong-oriented, desain tren fashion prasaja, werna alam lan seger, usaha kanggo nyedhiyani sampeyan karo produk kualitas lengkap, supaya sampeyan nuduhake pribadine unik ing kolokasi piranti elektronik.

Desain lan Produksi Independen

Swara taun, YISON nandheske ing desain independen lan riset lan pangembangan, lan wis dirancang akeh gaya, seri lan kategori produk.Secara total, YISON wis entuk luwih saka 80 paten desain tampilan lan luwih saka 20 paten model sarana.

Kanthi tingkat profesional sing apik banget, tim desainer YISON wis sukses ngembangake luwih saka 300 produk, kalebu earphone TWS, earphone olahraga nirkabel, earphone hang tanpa kabel, earphone musik kabel, speaker nirkabel lan produk liyane.Akeh earphone desain asli wis entuk katresnan lan pangenalan 200 yuta pangguna ing saindenging jagad.

Earphone CX600 (unit dinamis 8mm) lan i80 (unit dinamis ganda) merek YISON wis lulus evaluasi kualitas swara profesional dening juri ahli Asosiasi Industri Audio China, lan menangake penghargaan "Kuping Emas" dening Asosiasi Industri Audio China.Penghargaan Pilihan Kuping Emas.

Sertifikat Authentication

YISON ngeyel nindakake bagean kanggo nglindhungi lingkungan global.Kita netepi prinsip perlindungan lingkungan ijo, langkah-langkah sing tanggung jawab lan maju kanggo nyuda dampak ing lingkungan.Prinsip perlindungan lingkungan ora mung dibayangke ing desain produk, nanging uga ing pilihan bahan mentah lan bahan kemasan.Kabeh produk saka YISON diprodhuksi ing sesuai karo standar nasional (Q/YSDZ1-2014).Kabeh lulus RoHS, FCC, CE lan sertifikasi sistem internasional liyane.