Pandhuan & Review

Kepiye cara milih pasangan headphone sing pas kanggo sampeyan?

Pilih headphone?Sampeyan entuk iki.

Saka kabeh gadget saben dina sing mengaruhi kualitas urip, headphone cedhak utawa ana ing ndhuwur dhaptar.Kita mlaku bareng, digawa menyang amben, kita nganggo ing sepur lan pesawat - sawetara kita malah mangan, ngombe, lan turu ing headphone.Intine?Pasangan sing apik nambah kualitas urip.Lan pasangan sing ora apik?Ora dadi luwih.Dadi tetep karo kita ing kene, lan ing 5-10 menit sabanjure kita bakal ngilangi kebingungan, mbantu sampeyan nyepetake pilihan, lan bisa uga mbukak mripat lan kuping.Lan yen sampeyan lagi mung looking for sawetara sakapitakonan sing paling umum.aksesoris headphone, utawa pengin skip ahead kanggo ndeleng dhaptar favorit kita, pindhah menyang - kita bakal ketemu sampeyan luwih mudhun.

6 Langkah kanggo Milih Headphone sing Tepat:

Headphone Tuku Guide Cheat Sheet

Yen sampeyan mung pengin maca siji bab, maca iki.

Mangkene perkara sing paling penting kanggo takon dhewe lan ngerti nalika milih pasangan headphone sabanjure, ukuran gigitan.

1. Kepiye carane sampeyan nggunakake?Apa sampeyan nggunakake jam luwih akeh ing omah utawa ing kantor;Apa sampeyan nggoleki headphone sing ora bakal tiba nalika jogging?Utawa headset sing ngalangi jagad ing pesawat sing rame?Intine: Cara sampeyan nggunakake headphone kudu mengaruhi jinis headphone sing sampeyan tuku.Lan ana sawetara jinis.

2. Apa jinis headphone sing dikarepake?Headphone dipasang ing kuping, dene headphone nutupi kabeh kuping.Nalika ing kuping dudu sing paling apik kanggo kualitas audio sing resik, sampeyan bisa nindakake jacks mlumpat - lan ora bakal ilang.

3. Apa sampeyan pengin kabel utawa nirkabel?Kabel = Sinyal kekuatan lengkap sing sampurna, nanging sampeyan isih nyambung menyang piranti (telpon, tablet, komputer, pamuter mp3, TV, lsp.).Nirkabel = Sampeyan bisa mlaku-mlaku kanthi bebas lan malah nari ing lagu favorit sampeyan, nanging kadhangkala sinyal ora 100%.(Sanajan umume headphone nirkabel dilengkapi kabel, supaya sampeyan bisa entuk sing paling apik ing jagad iki.)

4. Apa sampeyan pengin nutup utawa mbukak?Ditutup kanthi hermetis, tegese ora ana bolongan ing jagad njaba (kabeh wis disegel).Bukak, kayata mbukak mburi, kanthi bolongan lan / utawa perforasi menyang jagad njaba.Nutup mata, mantan nggawe manawa sampeyan tetep ing donya dhewe karo music.Sing terakhir ngidini sampeyan ngasilake musik, nggawe pengalaman ngrungokake sing luwih alami (padha karo stereo biasa).

5. Pilih merek sing dipercaya.Utamane headphone sing duwe reputasi tartamtu sacara lokal, utawa merek sing digunakake dening pangguna.Kita duwe perwakilan kanggo nguji lan mriksa merek - kabeh mau dilebokake ing gantungan.

6. Tuku headphone anyar saka bakul sah.Nyedhiyani wektu garansi setaun, sing bisa nggawe sampeyan nggunakake kanthi aman lan kepenak.Lan entuk garansi, layanan lan dhukungan pabrikan.(Ing kasus aftermarket, dhukungan dijamin sanajan suwe sawise adol.)

7. Utawa mung skip liyane lan tuku salah siji sing kadhaptar ing kene:Headphone paling apik ing taun 2022.Banjur menehi dhewe pengalaman karo.Sampeyan saiki bisa duwe apa sing dikandhakake para ahli minangka headphone paling apik ing ngendi wae kanthi rega apa wae.opo ono masalah?Sampeyan olèh nelpon lan ngomong karo salah siji saka pakar sales kita kapan wae.

Langkah 1. Ngenali carane sampeyan bakal nggunakake headphone.

Apa sampeyan bakal nggunakake headphone nalika lelungan, lungguh ing ruangan ngrungokake, utawa ing gedung olahraga?Utawa mungkin kabeh telu?Headphone sing beda-beda bakal luwih apik kanggo kahanan sing beda-beda - lan pandhuan liyane bakal mbantu sampeyan ngenali sing cocog kanggo sampeyan.

asdzxcxz1
asdzxcxz2

Langkah 2: Pilih jinis headphone sing bener.

kaputusan paling penting.

Sadurunge ngrembug babagan owah-owahan nirkabel, pembatalan swara, fitur cerdas, lan liya-liyane, sampeyan kudu mutusake jinis headphone sing sampeyan senengi, mula ayo miwiti.Telung varian dhasar saka gaya headphoneyaiku over-ear, on-ear, lan in-ear.

asdzxcxz14
asdzxcxz3

Headphone Over-Ear

Sing paling gedhe saka telung jinis, headphone liwat-kuping ngubengi utawa nutupi kuping lan tahan ing panggonan kanthi tekanan entheng ing candhi lan rahang ndhuwur.Kanggo loro liyane, gaya iki luwih cocok kanggo digunakake ing kantor utawa commuting.Headphone over-ear yaiku headphone asli klasik sing kasedhiya ing rong versi: tutup mburi lan mbukak mburi.Headphone sing ditutup kanthi alami nahan musik sampeyan, nyegah wong liya ing sekitar sampeyan ora krungu apa sing dirungokake, dene headphone mbukak mburi duwe bukaan sing ngidini swara njaba mlebu lan metu.(Efek ing kene yaiku swara sing luwih alami lan wiyar, nanging luwih akeh mengko.)

The Good

Headphone liwat-kuping mung jinis sing ninggalake spasi ing antarane kuping lan speaker headphone.Ing pasangan sing apik, papan kasebut kaya sing ditindakake dening balai konser sing apik: nyemplungake sampeyan ing swara alam nalika menehi rasa adoh saka pagelaran.Dadi musik ing sepasang headphone liwat-kuping sing apik iku mateni, mulane akeh insinyur swara lan produser musik luwih seneng.

Sing ora apik

Keluhan kuping ing kuping sing umum kalebu: Banget.gedhe banget.klaustrofobia.Aku ora krungu bel lawang."Kupingku panas."Sawise jam, aku kesel kuping.(Apa wae kuwi.) Nanging elinga, kepenak yaiku pilihan pribadi.Sawetara headphone sing luwih premium duwe bahan kayata kulit domba lan busa memori kanggo nambah kenyamanan.

opo maneh?

Yen sampeyan nyoba mlaku utawa olahraga nganggo headphone liwat kuping, bisa nggawe kuping kringet.Nanging yen sampeyan lagi mabur 6 jam lan sampeyan pancene kudu ngasingake awake dhewe saka jagad iki, over-ear paling apik - utamane kanthi pembatalan swara sing dibangun.Biasane dibangun ing baterei luwih gedhe tinimbang liyane 2 model, lan pengalaman nggunakake luwih nyaman.Pungkasane, swara sing luwih gedhe mesthi luwih apik, headphone liwat kuping sing luwih gedhe = speaker luwih gedhe + umur baterei luwih gedhe (luwih suwe).

PS Pas lan rampung saka sepasang headphone over-ear dhuwur-dhuwur biasane nggantheng.

asdzxcxz4

Headphone On-Ear

Headphone ing kupingumume luwih cilik lan luwih entheng tinimbang headphone liwat kuping, lan tetep ana ing sirah liwat tekanan langsung ing kuping, kaya tutup kuping.Headphone ing kuping uga kasedhiya ing variasi mbukak lan ditutup, nanging minangka aturan, ing kuping bakal ngidini swara luwih akeh tinimbang headphone liwat kuping.

The Good

Headphone ing kuping minangka kompromi sing paling apik ing antarane ngilangi jagad kuping nalika ngeculake swara, saengga cocog kanggo kantor utawa ruangan ngrungokake ing omah.Akeh model sing dilipat dadi paket portabel cilik sing apik, lan ana sing ujar headphone ing kuping ora panas kaya headphone liwat kuping.(Sanadyan kita mikir "panas" Jeksa Agung bisa ngetokake, ora pun intended, biasane mung masalah yen sampeyan lagi nggarap mau lan njaluk overheated. Boten bener nemu panas.)

Sing Ora Apik

Keluhan kuping khas ing kuping: Kakehan tekanan ing kuping lara sawise sawetara wektu.Padha tiba nalika aku goyangake sirah.Sawetara swara sekitar mlebu apa wae.Padha jiwitake anting-antingku.Aku kangen nada bass sing luwih jero sing sampeyan entuk karo model over-ear.

opo maneh?

Sawetara bakal mbantah manawa sepasang headphone ing kuping sing apik (kanthi pamblokiran swara sing apik banget) padha karo sing padha karo kuping kanthi rega sing padha.

asdzxcxz5

Langkah 3: Ditutup utawa Bukak Headphone?

headphone ditutup-mburi

Biasane nutupi kuping kanthi lengkap, ditambah karo fungsi nyuda gangguan.Ing kene, kasus kasebut ora ana bolongan utawa ventilasi, lan kabeh struktur dirancang kanggo nutupi kuping.(Bagian sing ndemek rai lan nutup spasi ing antarane kuping lan jagad njaba mesthi wae saka bahan bantalan alus.) Pembalap lungguh ing earcups kanthi cara ngirim (utawa titik) Kabeh swara mung ana ing tangan sampeyan. kuping.Iki minangka desain sing paling umum ing kabeh jinis headphone (over-ear, on-ear, lan in-ear).

Asil pungkasan: nutup mata lan sampeyan bakal duwe orkestra muter urip ing sirah.Sauntara kuwi, wong ing jejere sampeyan ora krungu apa-apa.(Inggih, boten teknis 100% bocor-bukti nalika nerangake audio, nanging sampeyan njaluk idea.) Bottom line: Kanthi headphone ditutup-mburi, sampeyan ana ing donya dhewe.Cukup tambahake teknologi pengurangan swara lan jagad sampeyan bakal katon adoh saka jagad nyata.

headphone mbukak-mburi

Bukak Headphone.Iku luwih nyaman kanggo nyandhang lan luwih trep kanggo nggunakake.Ndeleng vents lan bolongan?Nalika sopir katon ing jagad njaba (tinimbang lungguh ing cangkir kuping), swara bakal ngliwati lan ngidini hawa mlebu lan metu saka kuping.Iki nggawe swara luwih amba (utawa soundstage) lan khayalan stereo normal.Sawetara ujar manawa iki minangka cara sing luwih alami, kurang direncanakake kanggo ngrungokake musik.Yen kita tetep nganggo analogi "kaya ngrungokake orkestra", wektu iki sampeyan ana ing kursi konduktor, ing panggung musisi.

Siji-sijine caveat: kabeh wong ing sekitar sampeyan bakal krungu musik sing dirungokake, mula ora cocog kanggo papan umum kayata pesawat utawa sepur.Panggonan sing paling apik kanggo ngrungokake headphone mbukak mburi: ing omah utawa ing kantor (ing jejere rekan kerja sing ngerti banget, mesthine.) Dadi saran umum yaiku nggunakake ing omah, ngemas tugas karo musik, lan isih krungu swara ing saubengé.

Dadi saiki, muga-muga sampeyan ngerti jinis headphone apa sing sampeyan senengi, lan sampeyan pengin dhukungan sing ditutup utawa mbukak.Dadi ayo diterusake ... sing apik sabanjure.

asdzxcxz6
asdzxcxz7

Langkah 4: Kabel utawa Nirkabel?

Iku gampang, nanging kita ngomong iku bab pilihan pribadi.

Pisanan, riwayat singkat: Biyen, ana wong sing nemokke bluetooth, banjur ana sing nglebokake headphone kasebut (ing dhasare nemokke pasangan headphone nirkabel sing pertama ing donya), lan nalika ya, iku pancen apike, nanging ana siji. masalah gedhe: Musik saka kuping Bluetooth generasi pisanan muni elek.Minangka ala minangka radio AM ing cilik, jagged medeni ... utawa mangkok banyu.

Mangkono uga nalika iku.Iki saiki.Earphone nirkabel Bluetooth premium saiki apik banget, lan kualitas swara meh ora bisa dibedakake karo versi kabel saka produk sing padha.Sampeyan duwe rong jinis sing bisa dipilih: nirkabel lan nirkabel sejati.

Headphone nirkabel duwe kabel sing nyambungake rong earbuds, kaya Bose SoundSport ing kuping.Kanthi headphone nirkabel sejatine kaya Bose SoundSport Free, ora ana kabel kanggo nyambungake menyang sumber musik, utawa ing antarane saben earbud (ndeleng ngisor).

Kita bisa nyathet keuntungan saka earphone nirkabel-rasa bebas, ora ana maneh fisik tethered menyang piranti, etc.-nanging apa?Iku prasaja: Yen sampeyan bisa tuku headphone nirkabel, entuk.Sawise kabeh, meh saben pasangan headphone nirkabel ing pasar saiki dilengkapi kabel, supaya sampeyan isih bisa entuk sing paling apik ing donya.

Sing jarene, isih ana rong alasan penting kanggo nimbang headphone kabel.Pisanan: Yen sampeyan musisi serius, insinyur swara, lan/utawa teknisi audio, sampeyan pengin headphone kabel kanggo kualitas audio sing luwih dhuwur lan swara sing terus-terusan luwih apik - apa wae kahanane.

Padha dadi kanggo audiophiles lan / utawa sapa lair kanggo musik.

Alesan gedhe nomer loro kanggo nirkabel kabel yaiku umur baterei.Bluetooth terus ngeculake baterei lan sampeyan ora bisa prédhiksi nalika baterei bakal entek.(Sanajan umume earphone nirkabel bakal tahan 10 nganti 20+ jam.)

asdzxcxz8
asdzxcxz9

Langkah 5: Noise cancellation.

Kanggo krungu, utawa ora krungu?Sing pitakonan.

Rekap cepet.

Saenipun, ing wektu iki, sampeyan wis milih gaya headphone: Over-Ear, On-Ear, utawa In-Ear.Banjur sampeyan milih desain mbukak-mburi utawa ditutup-mburi.Sabanjure, sampeyan nimbang keuntungan saka teknologi nirkabel lan mbatalake gangguan.Saiki, iku menyang sethitik - nanging isih larang regane - ekstra.

Mbalik ing taun 1978, perusahaan sing bakal teka sing diarani Bose dadi kaya NASA, mbuwang bakat sing akeh banget marang teknologi mbatalake swara sing canggih sing mbutuhake 11 taun kanggo sampurna ing headphone.Saiki, teknologi kasebut mung luwih apik, lan nyatane, versi Sony dhewe pancen apik banget, sampeyan bakal mikir yen dheweke nggunakake ilmu sihir utawa sihir.

Crita nyata ing kene: ana rong jinis teknologi headphone mbatalake swara, lan loro-lorone bisa ngilangi gangguan ing sekitar sampeyan (kayata asu barking sing ngganggu ing jejere utawa bocah-bocah sing nonton kartun) supaya sampeyan bisa fokus ing musik."Pembatalan gangguan aktif," minangka metodologi anyar ing ngendi swara sing ora dikarepake diilangi liwat swara anyar sing digawe lan dirancang kanggo mbatalake."Reduksi gangguan pasif" luwih murah, ora butuh daya, lan nggunakake teknik insulasi kanggo nyegah gangguan sing ora dikarepake.

Cukup latar mburi.Mangkene kesepakatane:

Yen sampeyan durung tuku headphone sajrone telung taun kepungkur, sampeyan bakal kaget banget.Iku angel kanggo overstate sepira kualitas headphone sing luwih apik - liwat-kuping, ing-kuping, utawa ing-kuping - karo paling anyar noise-membatalaken teknologi ing njero.Apa swarane pesawat sing rame utawa interior sepur, kutha ing wayah wengi, buzz karyawan kantor sing cedhak, utawa malah humming mesin-mesin sing entheng ing sacedhake, kabeh bakal ilang, ora mung sampeyan lan musik sampeyan.

Headphone sing mbatalake swara sing paling apik pancen larang regane (karepake mbuwang luwih saka $ 50- $ 200), lan pesaing kanggo "pambatalake gangguan paling apik" kalebu MVP kaya Bose, lan Sony, Apple, lan Huawei.

asdzxcxz10
asdzxcxz11

Langkah 6. Pilihan, tambahan, lan aksesoris.

Sawetara cara kanggo nggawe sing apik malah luwih apik.

asdzxcxz12
asdzxcxz12

Amplifier

Amplifier headphone kisaran saka $99 nganti $5000.(Ora mangu Bruno Mars duwe 5K.) Napa sampeyan pengin: A headphone amp sing apik njupuk kinerja headphone munggah sawetara, saka "hey, sing muni luwih apik" kanggo "wow, Taylor Swift iku cara sing luwih apik saka aku panginten. .”Cara kerjane: Antarane liyane, headphone amp bakal ngakses informasi digital tingkat rendah sing asring dikubur nalika ngrekam.Asil: luwih kajelasan, rentang dinamis sing luwih gedhe, lan detail sing luar biasa.

Nggunakake ampli headphone gampang kaya 1, 2, 3. 1) Pasang AC amp headphone.2) Sambungake amp headphone menyang piranti nganggo kabel patch tengen.Umume amps teka karo kabel tembelan sing beda-beda, mung pilih sing bisa digunakake karo piranti sampeyan, apa telpon, tablet, panrima, lsp. 3) Pasang headphone menyang amp headphone anyar.rampung.

DACs

DAC = Konverter Digital menyang Analog.Musik digital ing wangun file MP3 wis akeh teken, lan minangka asil, kurang rinci lan dinamika sing padha bagéan saka rekaman analog asli.Nanging DAC ngowahi file digital kasebut dadi file analog ... lan film analog kasebut luwih cedhak karo rekaman studio asli.Sanajan saben pamuter musik digital wis dilengkapi DAC, DAC sing kapisah lan luwih apik bakal ngowahi file musik kanthi luwih setya.Asil: luwih apik, sugih, luwih resik, swara luwih akurat.(DAC mbutuhake amp headphone supaya bisa digunakake, sanajan umume sing sampeyan temokake uga amp.)

DAC manggon ing antarane piranti - apa wae sing dirungokake musik (smartphone, tablet, pamuter mp3, lan sapiturute) -& lan headphone.Siji kabel nyambungake DAC menyang piranti, lan kabel liyane nyambungake headphone menyang DAC.Sampeyan munggah lan mlaku ing sawetara detik.

Kabel & Stand

Akeh headphone liwat-kuping bakal teka karo kasus dhewe kanggo nglindhungi saka bledug, rereget, lan karusakan.Nanging yen sampeyan kerep ngrungokake lan pengin nuduhake, stand headphone minangka pilihan sing apik kanggo nampilake peralatan sampeyan.Yen sampeyan kudu nganyarke kabel headphone utawa cangkir kuping, sawetara merek adol bagean panggantos supaya headphone sampeyan kaya anyar.

Kepiye babagan jinis musik?

Headphone apa sing paling apik kanggo ngrungokake rock progresif?Kepiye babagan musik klasik kontemporer?

Ing pungkasan dina, pilihan headphone pancen subyektif.Sawetara bisa uga luwih seneng bass, sanajan mung ngrungokake klasik barok, dene wong liya pancen peduli karo vokal ing hip-hop.Dadi saran kita: sampeyan ora perlu kuwatir.Lan yen sampeyan tuku asepasang headphone premium(mikir $ 600+), sampeyan bisa manawa saben rinci sethitik dikirim karo kajelasan murni.

Apa bedane gedhe ing rega?

A pasangan dhuwur-mburi saka headphone, ngomong apa-apa ing $ 1K kanggo $ 5K sawetara, dibangun nggunakake bahan finest, lan liyane asring saka ora, nglumpuk, nyelarasake lan dites dening tangan.(Headphone kurang saka $1K biasane digawe robot, kaya umume mobil, kanthi sawetara rakitan tangan.)

Contone, earcups ing Focal's Utopia headphone dibungkus kulit wedhus Italia liwat Kapadhetan dhuwur, memori-umpluk.Rakit kasebut imbang kanthi sampurna, digawe saka serat karbon, uga dibungkus kulit, lan pancen nyaman banget.Nang, driver speaker beryllium murni, lan ora kanggo njaluk kebacut technical: respon frekuensi saka transduser Focal kang kisaran saka 5Hz kanggo luwih saka 50kHz – tanpa crossover utawa pasif nyaring – kang apik tenan, lan banget cedhak sampurna.Malah ari khusus, lan dipilih khusus kanggo ngormati lan njaga sinyal audio asli kanthi shielding khusus kanggo nglindhungi saka gangguan.

Ing sisih ngisor, yen sampeyan bisa urip tanpa kulit wedhus Italia lan driver beryllium murni, sampeyan isih bisa entuk swara sing spektakuler kanthi luwih murah.(Lan BTW, ing World Wide Stereo, yen kita ora mikir yen ana barang sing larang regane amarga kualitas swara sing kurang utawa kualitas mbangun - kita ora nindakake.)

Kepiye babagan garansi?

Yen sampeyan tuku saka dealer resmi, headphone anyar sampeyan dilengkapi garansi pabrikan lengkap.Apa maneh, kanthi dealer resmi, sampeyan uga entuk dhukungan telpon lan email saka bakul, uga dhukungan saka pabrikan.Yison, kanthi sistem layanan sawise-sales lengkap, duwe wektu babar pisan setaun, kanggo ngatasi kuwatir pelanggan, hubungi kita langsung utawa hubungi dealer sing tuku.

FAQ

Napa volume kupingku tansah sithik lan kelip-kelip mengaruhi kualitas swara?

Bisa uga ana sawetara alasan!Ing ngisor iki sawetara perkara sing kudu dicathet:

· 1.Priksa hardware sampeyan.Priksa manawa wis kepasang lan priksa manawa hardware (jack) resik.Yen sampeyan nggunakake tutup kuping, priksa manawa resik lan ora macet.Kanggo headphone kabel, priksa manawa kabel headphone ora rusak kanthi cara apa wae.

· 2. Kanggo headphone nirkabel, sampeyan bisa nemu gangguan saka obyek kayata meja logam antarane piranti.Sampeyan uga kudu nggawe manawa sampeyan ora adoh banget saka piranti, ing 10 meter;iki bakal weakened sambungan lan bisa mengaruhi pengalaman ngrungokake.

3. Sampeyan bisa tindakake instruksi manual, miwiti maneh headset lan nyambungake telpon kanggo nggunakake maneh.

Kok kupinge kupingku lara?

Ana sawetara sebab headphone / earbud nyebabake rasa ora nyaman.Kaping pisanan, priksa manawa wis disetel lan pas.Pas sing ora apik bisa nyebabake tekanan gedhe ing sirah lan kuping lan nyebabake iritasi lan rasa ora nyaman.

Sampeyan uga kudu nonton sepira banter sampeyan ngrungokake musik.We njaluk iku, kadhangkala sampeyan mung kudu nguripake volume munggah!Cukup nindakake kanthi tanggung jawab.Tingkat volume ing utawa ngluwihi ambang 85 desibel bisa nyebabake gangguan pangrungu, nyeri kuping, utawa tinnitus.

Yen sampeyan nggunakake earbuds, sampeyan duwe risiko gangguan sing kasebut ing ndhuwur, nanging yen ora diresiki kanthi bener, bisa ngenalake bakteri lan alergen menyang saluran kuping.Kupinge saben wong beda-beda, yen earbud/headphone sampeyan ora nganggo earpiece ukurane beda-beda, bisa uga nyebabake rasa ora nyaman yen ora pas karo kuping.

Apa headphone ala kanggo sampeyan?

Iku kabeh babagan moderat lan tanggung jawab.Yen sampeyan nggunakake headphone ing tingkat volume ngisor, ora duwe ing 24/7, ngresiki earbuds, lan njupuk wektu ekstra kanggo mesthekake yen kabeh pas lan kroso tengen, sampeyan kudu mung nggoleki.Nanging, yen sampeyan muter musik kanthi banter saben dina saben dina, aja ngresiki kuping, lan nganggo headphone sing ora cocog, sampeyan bisa ngalami sawetara masalah.

Headphone endi sing paling apik?

Pitakonan sing dimuat… Iku gumantung saka apa sing sampeyan goleki!Apa sampeyan pengin portabilitas?Pembatalan swara sing unggul?Apa sampeyan kepengin banget babagan kualitas audio?Mikir babagan apa sing paling sampeyan pengin saka headphone lan njupuk saka ing kono!Sawise sampeyan duwe idea saka apa sing arep njupuk dipikir ing kitaHeadphone paling apik ing 2022dhaptar kanggo ndeleng Rekomendasi kanggo kabutuhan ing saben titik rega.

Apa headphone bisa nyebabake tinnitus?

ya wis.Yen sampeyan ajeg ngrungokake musik ing utawa ing ndhuwur ambang 85-decibel sampeyan bisa nimbulaké karusakan kuping sauntara utawa permanen lan tinnitus.Dadi aman!Mung nguripake volume mudhun sawetara notches, sampeyan bakal seneng sampeyan nindakake.

Apa headphone luwih apik tinimbang earbuds?

Earbuds cenderung luwih murah, luwih portabel, lan luwih apik kanggo digunakake nalika olahraga.Nanging, headphone cenderung menehi kualitas audio sing luwih apik, pembatalan gangguan, lan umur baterei.

Amarga earbuds ana ing kuping, tingkat volume bisa mundhak kanthi alami 6-9 desibel, lan amarga pembatalan swara biasane ora apik kaya headphone liwat-kuping, sampeyan bisa uga luwih kerep nggayuh tombol volume.Iki ora kudu ala, nanging gampang banget kanggo digawa lan ngrungokake musik kanthi volume sing bisa ngrusak kuping tanpa ngerti karusakan sing sampeyan lakoni.

Apa headphone anti banyu?

Bisa uga angel golek headphone sing anti banyu, nanging ana earbud sing anti banyu!Deleng pilihan earbud anti banyukene.

Apa headphone bisa mbantu tekanan pesawat?

Headphone biasa ora bakal mbantu.Efek popping disebabake owah-owahan tekanan udara lan kepadatan ing njero pesawat.Nanging, ana sawetara penyumbat kuping khusus sing digawe kanggo mbantu ngatasi tekanan sing ganti!

Headphone sing mbatalake gangguan uga bisa nulungi sampeyan nikmati sisa penerbangan kanthi nyuda swara mesin sing banter lan mbantu sampeyan turu luwih apik sajrone penerbangan dawa.Pasinaon nemokake manawa ngrungokake musik bisa nyuda rasa kuwatir nganti 68%!Dadi, jupuk sepasang headphone sing mbatalake gangguan (disaranake Sony WH-1000XM4s), mblokir gangguan keluwihan pesawat lan tanggane sing rame, pasang dhaptar lagu utawa podcast favorit lan santai.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: YISON desain lan Pabrik earphone liwat 21 taun, pabrik kita dumunung ing kutha Dongguan, Chia.Markas ing Guangzhou.

Carane nindakake pembayaran?

A: Paypal, Western Union, transfer bank T / T, L / C ... (deposito 30% sadurunge ngasilake.)

Kepiye cara ngirim barang lan suwene suwene? 

A: Kita biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx, utawa TNT, dening segara, dening udhara.Biasane njupuk 5-10 dina kanggo teka.

Kepiye babagan layanan sawise sampeyan? 

A: Yen ana masalah kualitas ditanggepi, hubungi kita langsung, kita bakal ngganti sembarang produk risak, menehi cara solusi paling apik.

Isih ora yakin?

Nganti 2021, YISON duwe luwih saka 300 produk kalebu earphone kabel, earphone nirkabel, headphone, earphone TWS, speaker nirkabel, kabel usb lan sapiturute, lan wis entuk luwih saka 100 sertifikat paten produk.Kabeh produk YISON tundhuk karo RoHS lan CE, FCC lan sertifikasi internasional liyane, kita terus-terusan ngupayakake produk sing luwih dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Nganti saiki, produk kita wis didol menyang luwih saka 70 negara lan wilayah ing saindenging jagad.toko merek lan toko agen bakal terus nambah ing mangsa ngarep, kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan!

Matur nuwun kanggo maca - lan seneng headphone anyar apik tenan!

Ikhlas,

Earphone Yison&Celebrat.

Babagan Earphone Yison&Celebart

Yison didegaké ing Hong Kong ing 1998, darmabakti kanggo riset lan pangembangan, desain, produksi lan dodolan aksesoris ponsel minangka perusahaan aksesoris ponsel terpadu.Kita duwe luwih saka 100 sertifikat lan paten, lan duwe investasi dhuwur ing riset lan pangembangan independen, mulane produk kita adol kanthi apik.

Tim produksi profesional njamin kualitas saben produk lan nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi;tim sales profesional ndadekake luwih akeh bathi kanggo pelanggan;tim layanan sawise-sales sampurna solves kuwatir pelanggan;chain sumber logistics sistematis, Nyedhiyani njamin safety kanggo pangiriman aman saben pesenan saka customer.