Toko Yison&Celebrat

2013-1, Yison 119-120

Ing Januari 2013, Yison mbukak toko pisanan ingNew Asia International Electronic & Digital City: 119-120nambahake saluran offline lan toko offline kanggo nglayani pelanggan sing luwih apik;

Toko Yison 119-120 (1)
Toko Yison 119-120 (3)
Toko Yison 119-120 (5)
Toko Yison 119-120 (2)
Toko Yison 119-120 (4)
Toko Yison 119-120 (6)

Puncak paling dhuwur ing Yison mbukak 8 toko sekaligus, sing uga nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan sabanjure.

2013-6, Toko Yison --308

Ing wulan Juni 2013, kanthi nambah volume bisnis lan supaya bisa nglayani pelanggan sing luwih apik, Yison mbukak toko nomer loro ingNew Asia International Electronic & Digital City, dumunung ing lantai katelu: 308;

toko yison 308 (1)
toko yison 308 (3)
toko yison 308 (5)
toko yison 308 (2)
toko yison 308 (4)
toko yison 308 (6)

Puncak paling dhuwur ing Yison mbukak 8 toko sekaligus, sing uga nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan sabanjure.

2014-3, Toko Yison --4FA001A

Ing Maret 2014, kanthi ekspansi tim bisnis saka papat dadi wolung, Yison mbukak toko katelu ingNew Asia International Electronic & Digital City, dumunung ing lantai papat:4FA001A, sing luwih trep kanggo pelanggan tuku lan nyedhiyakake layanan.

Toko Yison 4FA011A (1)
Toko Yison 4FA011A (3)
Toko Yison 4FA011A (5)
Toko Yison 4FA011A (7)
Toko Yison 4FA011A (2)
Toko Yison 4FA011A (4)
Toko Yison 4FA011A (6)
Toko Yison 4FA011A (8)

Puncak paling dhuwur ing Yison mbukak 8 toko sekaligus, sing uga nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan sabanjure.

2014-10, Yison Stores --727A

Ing Desember 2014, liwat riset pasar lan saran saka pelanggan koperasi, Yison mbukak toko papat ingNew Asia International Electronic & Digital City, dumunung ing lantai papat:727A.

Toko Yison 727A (1)
Toko Yison 727A (3)
Toko Yison 727A (5)
Toko Yison 727A (2)
Toko Yison 727A (4)
Toko Yison 727A (6)

Puncak paling dhuwur ing Yison mbukak 8 toko sekaligus, sing uga nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan sabanjure.

2014-8, Toko Yison --404

Ing Agustus 2014, liwat riset pasar lan saran saka pelanggan koperasi, Yison mbukak toko kalima ingNew Asia International Electronic & Digital City, dumunung ing lantai papat:404, sing luwih trep kanggo pelanggan tuku lan nyedhiyakake layanan.

toko yison 404 (1)
toko yison 404 (3)
toko yison 404 (5)
toko yison 404 (2)
toko yison 404 (4)
toko yison 404 (6)

Puncak paling dhuwur ing Yison mbukak 8 toko sekaligus, sing uga nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan sabanjure.

2015-3, Toko Yison --1329

Ing Maret 2015, tim bisnis tambah saka 8 wong dadi 12 wong.Yison mbukak toko kaping lima ingNew Asia International Electronic & Digital City, dumunung ing lantai telulas: 1329, kang luwih trep kanggo pelanggan kanggo tuku lan nyedhiyani layanan.

toko yison 1329 (1)
toko yison 1329 (3)
toko yison 1329 (5)
toko yison 1329 (2)
toko yison 1329 (4)
toko yison 1329 (6)

Puncak paling dhuwur ing Yison mbukak 8 toko sekaligus, sing uga nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan sabanjure.

2016-6, Toko Yison --B201

Ing wulan Juni 2016, supaya luwih nggedhekake pengaruh merek Yison, Yison mbukak toko Yison pisanan ingNanfang Building International Electron Digital City, dumunung ing lantai loro:B201, sing luwih trep kanggo pelanggan tuku lan nyedhiyakake layanan.

Yison Stores B201 (1)
Toko Yison B201 (3)
Toko Yison B201 (5)
Toko Yison B201 (2)
Toko Yison B201 (4)
Toko Yison B201 (7)

Puncak paling dhuwur ing Yison mbukak 8 toko sekaligus, sing uga nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan sabanjure.

2016-10, Toko Celebrat --3FB011

Ing Desember 2016, supaya luwih apik mbangun merek kapindhongrameke, Yison mbukak toko Celebrat pisanan ingNanfang Building International Electron Digital City.Lokasi ing lantai katelu:3FB011, sing luwih trep kanggo pelanggan tuku lan nyedhiyakake layanan.

Toko Celebrat 3FB011(1)
Toko Celebrat 3FB011(3
Toko Celebrat 3FB011(5)
Toko Celebrat 3FB011(2)
Toko Celebrat 3FB011(4)
Toko Celebrat 3FB011(6)

Puncak paling dhuwur ing Yison mbukak 8 toko sekaligus, sing uga nggawe dhasar sing apik kanggo pangembangan sabanjure.