• YISON-EARPHONES-G6_04
  • 1 perusahaan
  • 2 pabrik
  • 3
  • 4
  • 5
  • showroom yison celebrat (1)
  • showroom yison celebrat (2)
  • showroom yison celebrat (3)
  • showroom yison celebrat (4)
  • showroom yison celebrat (5)
  • showroom yison celebrat (6)
  • showroom yison celebrat (7)
  • showroom yison celebrat (8)
  • showroom yison celebrat (9)

Babagan awake dhewe

YISON---Pakar Audio.

Guangzhou YISON Electron Technology Co., Limited (YISON) didegaké ing taun 1998, minangka sakumpulan desain profesional, riset teknologi lan pangembangan, produksi lan manufaktur, impor lan ekspor dodolan ing salah sawijining perusahaan teknologi saham gabungan, utamane ngasilake lan operasi. earphone, speaker Bluetooth, kabel data lan produk elektronik aksesoris 3C liyane.

Kabar

Ghther the yison--informasi pakar audio

Produk liyane

Ghther informasi kuping kualitas paling anyar