Tur Pabrik

Departemen Manufaktur

Yison saiki duwe 8 jalur produksi ing wektu sing padha, kanthi 160 karyawan produksi, mulane kapasitas pasokan lan kapasitas pengiriman dadi efisien.We utamané ngedol merek kita dhewe YISON & CELEBRAT.Yen sampeyan duwe kabutuhan khusus, sampeyan bisa hubungi kita ing wektu Komunikasi karo departemen sales kita.

Panyimpenan Gudang

Yison saiki nganggo cara manajemen warehousing sing paling maju, ora ketompo ing panyimpenan barang, barang tahan kelembapan, kemasan barang, kiriman barang, lan pengiriman barang menyang kontaner, saben aspek ditindakake miturut standar sing paling dhuwur, supaya pelanggan bisa ngapresiasi produk kita.Aja kuwatir, aku ngarep-arep bisa kerja sama karo kita.

Kontainer Pengiriman

Saben wektu Yison dimuat lan dikirim, departemen inspeksi kualitas bakal mriksa jumlah kiriman, jumlah kothak kemasan, lan konfirmasi ulang informasi label kothak kanggo mesthekake ekspor barang sing lancar, nggampangake pelanggan mriksa barang, lan ngirit wektu luwih akeh kanggo pelanggan.

Inspeksi pabrik pelanggan

Yison wis dadi produsen audio profesional ing China sajrone 25 taun.We welcome pelanggan kanggo mriksa pabrik.Kita bakal kerjo bareng karo pelanggan kanggo mriksa pabrik miturut proses, supaya pelanggan bisa luwih dipercaya produk kita lan dipercaya kekuatan perusahaan kita.