Grosir Celebrat Fly-1 In-Ear Earphone Portable Bass karo Mikropon

Katrangan singkat:

Model: Celebrat-FLY-1

nyopiruketebalan: 10 mm

Sensitivitas: 91dB±3dB

Impedansi: 16Ω±15%

Frekuensiy respon: 20Hz-20 KHz

Plugtukuran: φ3.5mm

Kawatdawa: 1.2mKabel TPE Kab


Detail Produk

sketsa desain

video

Tag produk

MANGBANG11

Spesifikasi

1.Enteng lan nyandhang nyaman:ln-kuping ngagem pas radian alam kuping, ora gampang ambruk.Ngidini sampeyan seneng musik sing apik saka kabeh piranti audio kanthi desain headset liwat kuping kabel nyedhiyakake isolasi swara lan kepenak kanggo panggunaan sing luwih dawa.
Swara stereo surround 360°:Penyetelan akustik profesional, surging bass, nggawe pengalaman ngrungokake sing apik banget.
2. ONE-KEY operasi kontrol kabel tepat luwih ringkes:Sentuhan sing ramah kulit, tombol sing diangkat supaya sampeyan bisa mindhah tanpa kuwatir.
3. Pin berlapis perak,transmisi sinyal swara Gamelan, resistance karat, resistance oksidasi lan resistance plug ing nggunakake saben dina.
adsgs
4. Bagian sisipan jarum digawe saka bahan TPE sing berkualitas tinggi,Desain sirah lurus 180 °, rasa tangan sing apik banget lan panggunaan sing luwih lancar.
5. Kanthi ati-ati disetel speaker dinamis 10mm,bass surging, seneng musik apik.Tata letak akustik profesional sing kaku ing interior nggawa pengalaman kualitas swara sing unggul.
6.3.5 MM LOGAM PLUG:Kompatibilitas jembar, kompatibel karo ponsel, komputer tablet lan peralatan antarmuka 3.5mm liyane.Steker kasetyan dhuwur stereo 3.5mm kanthi efektif bisa nyuda gangguan sing disebabake gangguan transmisi sinyal.
dhadgh
7. Desaine apik banget lan modis,sing bisa nyuda pewarnaan swara kanthi efektif amarga resonansi rongga.
8. tutup kuping silikon perlindungan lingkungan sehat, nyaman lan fleksibel.Bisa adaptasi kanthi lengkap karo kontur kuping sing beda-beda saka wong sing beda-beda lan pas karo saluran kuping.Iku nyaman kanggo pindho, stabil lan ora tiba, lan disegel lan ora bocor.
9. Kurang distorsi:Tansah rincian swara liyane lan nampilake efek musik kasetyan.
10. TELPON CLEAR:Earphone kanthi sensitivitas dhuwur lan gampang ngalih musik lan nyetel volume.
11. Daya dirating dhuwur lan respon sensitivitas gedhe:Kompatibel karo pemain musik portabel saka earphone Handsfee jack 3.5mm, njawab telpon nalika nyopir mobil utawa olahraga.Cangkir silikon alus, nganggo santai lan nyaman.
dghdsah

Pabrik Kita

fa5e378a
4ef27667

Kekuwatan perusahaan

https://www.yisonearbuds.com/news/
https://www.yisonearbuds.com/news/
3bc4c6cb
3410817b
9f120924
a98798cf
ac5a591c
efefc1d5
b1d09d8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • fly-1 situs web-EN FLY-1-ff

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita