Kedatangan Anyar Celebrat W49 ANC Noise Reduction TWS Earphones

Katrangan singkat:

Model: W49

Chip Bluetooth: JL7003

Versi Bluetooth:V5.3

Jarak transmisi: 10m

Unit Penggerak: 13 mm

Frekuensi kerja: 2.402GHz-2.480GHz

Impedansi: 32Ω ± 15%

Sensitivitas: 113±3dB

Kapasitas baterei: 25mAh

Kapasitas Kotak Pengisian: 200mAh

Ngisi daya Box Kapasitas Wektu: 1.5H

Wektu Musik: Kira-kira 4H

Dhiskusi Wektu: Kira-kira 3H

Wektu siyaga: Kira-kira 62H (nalika ANC dipateni)

Tegangan Input: Tipe C; DC 5V

Mendukung protokol Bluetooth: A2DP, AVRCP, HSP, HFP


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

1.Bluetooth 5.3 chip, transmisi data luwih cepet lan luwih stabil, latency Ultra-kurang
2.HIFI kualitas swara dhuwur-definisi, 13mm gedhe-ukuran obah coil komposit speaker diaphragm, frekuensi kurang kandel lan kuat, mid-dhuwur frekuensi cetha lan padhang
3. ANC pengurangan gangguan aktif, 25dB pengurangan gangguan sing kuat, nganti 99% pamblokiran gangguan latar mburi
4.Transparansi--Reduksi Noise Mode dual bisa diuripake kanthi bebas, lan mode sing beda bisa dicocogake miturut kabutuhan individu
5.Pebble desain, kabèh mesin adopts dhuwur-gloss nano-teknologi, pangilon cahya koyo, streamline desain.
6.Slanted ing-kuping silikon earplugs, stabil lan nyaman

acadv (1)
acadv (4)
acadv (7)
acadv (10)
acadv (2)
acadv (5)
acadv (8)
acadv (11)
acadv (3)
acadv (6)
acadv (9)
acadv (12)

Pabrik Kita

fa5e378a
4ef27667

Kekuwatan perusahaan

https://www.yisonearbuds.com/news/
https://www.yisonearbuds.com/news/
3bc4c6cb
3410817b
9f120924
a98798cf
ac5a591c
efefc1d5
b1d09d8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita