2022 Paling Laris Yison T4 Tampilan Digital TWS 5.0 Earphone

Katrangan singkat:

Model: Yison-T4
Chip Bluetooth: JL6936
Versi Bluetooth: V5.0
Unit penggerak: 6 mm
Tegangan Input: TYPE-C/USB-DC5V/500mA
Kapasitas baterei: 40mAh
Kapasitas Kotak Pengisian: 300mAh
Impedansi: 16Ω±15%
Tanggapan frekuensi: 20Hz-10KHz
Wektu Musik: Kira-kira 3,5 H (70% Volume)
Wektu Telpon: Kira-kira 2,5 H (90% Volume)
Wektu Pengisian Daya: Sekitar 1.5 H
Wektu siyaga: Kira-kira 300 H


Detail Produk

Sketsa Desain

video

Tag produk

T4-situs web-EN_01

Spesifikasi

Nomer Model: T4
Fungsi: Mikropon
Unit Penggerak: 6 mm
wektu pengisian: 1.5H
Kapasitas Kotak Pengisian: 300mAh
Versi nirkabel: 5.0
Stand By 300H
Wektu muter: 4H
Jeneng merek: Yison

1. Desain sing dikontrol kanthi tutul,ngalih lagu, njawab telpon, tangi asisten swara, lan mbebasake ponsel liwat kontrol tutul, ngidini sampeyan ngontrol musik kapan wae, ing ngendi wae, lan fokus ing karya lan olahraga.Dilengkapi instruksi operasi, gampang dimangerteni, malah bocah-bocah bisa nggunakake headset kanthi cepet, dilengkapi kabel pangisi daya, sing bisa diisi daya kapan wae, ing ngendi wae, supaya sampeyan ora kuwatir yen listrik mati.

1 (1)

2. Ndhukung Bluetooth 5.1 kanthi kacepetan dhuwur,ngidini sampeyan nyambungake piranti kanthi kacepetan dhuwur kapan wae, ing ngendi wae.Sambungan pisanan mung perlu 6mm, ngijini sampeyan kanggo aran thrill saka sambungan dhuwur, siji sambungan, lan nggunakake kabeh wektu;kapan, ing ngendi wae, supaya sampeyan cepet ngetik negara konsentrasi, apa iku ing kantor utawa gedung olahraga, utawa sak game, supaya sampeyan ngetik negara konsentrasi lan muter ing sembarang wektu.

3. Wektu siyaga Ultra-dawa 300H,wektu puter maneh musik earphone siji yaiku 4H, njawab telpon bisa nganti 3.5H, kompartemen earphone ing kahanan siyaga kapan wae, lan bisa diisi daya nalika dilebokake ing kompartemen earphone, ngidini sampeyan konsentrasi lan muter kapan wae tanpa kuwatir kentekan daya.

1 (2)

4. Jarak Bluetooth bisa tekan 10m,lan headset bisa digunakake sak area kantor.Sampeyan ora perlu kuwatir babagan jarak sing adoh banget lan mengaruhi panggunaan.Apa ing ngarep utawa ing wilayah kantor, sampeyan bisa seneng penggalihipun dhumateng saka konsentrasi, lan sampeyan ora bisa maneh sumelang ing adoh banget ing gedung olahraga.Ngaruhi kualitas swara, ngijini sampeyan kanggo aran fokus lan muter ing kadohan saka 10 meter.

5. Desain ergonomis,desain cilik lan cute, gampang ing-kuping, tetep ing-kuping cara, ora kuwatir bab ndemek lan Mudhun, gampang kanggo nindakake, werna opsional, nggunakake werna populer ing pasar, kanggo nyedhiyani pelanggan karo luwih pilihan lan luwih ketemu kabutuhan pasar.

1 (3)

Pabrik Kita

fa5e378a
4ef27667

Kekuwatan perusahaan

https://www.yisonearbuds.com/news/
https://www.yisonearbuds.com/news/
3bc4c6cb
3410817b
9f120924
a98798cf
ac5a591c
efefc1d5
b1d09d8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • T4-situs web-EN_01 T4-situs web-EN_05T4-situs web-EN_02 T4-situs web-EN_04 T4-situs web-EN_03 T4-situs web-EN_06 T4-situs web-EN_07 T4-situs web-EN_08 T4-situs web-EN_09 T4-situs web-EN_10

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita