Yison New Hanker H2 TWS True Wireless Headset Kanggo Grosir

Katrangan singkat:

Model: Yison-H2
Chip Bluetooth: JL6936D
Versi Bluetooth: V5.0
Unit penggerak: 6 mm
Tegangan Input: TYPE-C USB-DC 5V/500mA
Kapasitas baterei: 45mAh
Kapasitas Charing Box: 400mAh
Impedansi: 32Ω±15%
Frekuensi kerja: 2402-2480MHZ
Wektu Telpon: Kira-kira 3.5-4H (90% Volume)
Wektu Ngisi daya: About 1.5H
Wektu siyaga: Kira-kira 375H


Detail Produk

sketsa desain

video

Tag produk

H2-situs web-EN_01

Spesifikasi

Nomer Model: H2
Versi: V5.0
Kapasitas Kotak Pengisian: 400mAh
Waktu Pengisian Kotak Pengisian: 2H
Wektu Musik: 4-5H
Wektu siyaga: 370H
Jeneng merek: ngrameke

1. Sistem kontrol tutul ngidini sampeyan mbebasake ponsel sampeyan,njawab telpon lan muter musik kapan wae, ing ngendi wae.Liwat riset pasar, kita wis ngoptimalake lan nambah produk, utamane tampilan produk, lan operasi sing luwih apik bisa nggawe sampeyan ngrasakake operasi.Dilengkapi manual operasi, sampeyan bisa kanthi cepet sinau cara operate;Dilengkapi kabel data, sampeyan bisa ngisi headset kapan wae, ing ngendi wae, ora kuwatir maneh yen headset kehabisan daya;H2 minangka gaya paling laris, luwih cocok kanggo pangguna game lan buruh kantor, lan luwih akeh pamirsa fitness Cocog kanggo.

H2-situs web-EN_03

2. Bluetooth 5.0 sambungan kacepetan dhuwur,ngidini sampeyan ngrasakake musik dinamis kanthi cepet kapan wae, ing ngendi wae.Model iki minangka model prioritas kanggo siyaga ultra-dawa.Yen sampeyan duwe syarat kanggo siyaga, kita bakal menehi rekomendasi dhisik H2, supaya sampeyan ora kuwatir maneh babagan masalah ora ana listrik, lan ngrasakake kabungahan kanggo nikmati kualitas swara HIFI kapan wae, ing ngendi wae;

3. Wektu siyaga ultra-dawa yaiku 370H,lan wektu mandheg yaiku 4H, supaya karya sampeyan ora monoton maneh, lan sampeyan bisa seneng dinamis sing digawa dening musik.

H2-situs web-EN_05

4. Miturut umpan balik pangguna,kita nggunakake teknologi anyar kanggo nggawe headset siyaga Ultra-dawa iki, kang ora mung bisa aran kualitas swara musik HIFI, nanging uga nggawe sampeyan aran rasa aman ing siyaga.Dilengkapi chip paling anyar, panggunaan luwih lancar.Keamanan wong diwasa ora dadi kesenengan sedhela, nanging ana sing nggawe sampeyan fokus ing kabeh wektu.

5. Desain ergonomis nggawe sampeyan nganggo ora monoton maneh,lan nganggo suwe ora kecut.Earmuffs wis apik, lan desain luwih ergonomis, ora maneh earphone monoton. Dilengkapi karo 3 earmuffs ing wektu sing padha, tansah ana siji cocok kanggo sampeyan, malah anggota kulawarga bisa nemokake earmuffs cocok.

H2-situs web-EN_08

Pabrik Kita

fa5e378a
4ef27667

Kekuwatan perusahaan

https://www.yisonearbuds.com/news/
https://www.yisonearbuds.com/news/
3bc4c6cb
3410817b
9f120924
a98798cf
ac5a591c
efefc1d5
b1d09d8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • H2-situs web-EN_01

    H2-situs web-EN_02 H2-situs web-EN_03 H2-situs web-EN_04 H2-situs web-EN_05 H2-situs web-EN_06 H2-situs web-EN_08 H2-situs web-EN_07

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita