Earphone Nirkabel Yison A20 Anyar ing Earphone Stereo

Katrangan singkat:

Model: Yison-A20

Chip Bluetooth: JL6936D4

Versi Bluetooth: V5.0

Unit penggerak: 10 mm

Jarak transmisi: ≥10m

Wektu siyaga: Kira-kira 180H

Kapasitas baterei: 70mAh

Wektu Pengisian Daya: Sekitar 2H

Wektu Musik: Kira-kira 4H(70% Volume)

Wektu Telpon: Sekitar 3.5H (90% Volume)


Detail Produk

sketsa desain

video

Tag produk

A20-situs web-EN_01

Spesifikasi

1. PENGALAMAN NYAMAN LAN STABIL:Desain ergonomis, karo pancingan kuping sirip hiu lan telung ukuran tutup kuping alus, kulit-ramah lan nyaman, Condhong ing desain kuping, pas mulyo kanggo auricle, nyaman kanggo nyandhang cedhak loro kuping, dawa nganggo tanpa pain.Lan ngagem luwih stabil lan olahraga sing abot ora gampang tiba.Bingkai memori kanthi bahan sing ramah kulit, fleksibel lan tahan bengkok, luwih awet.

2. NEW GENERASI 5.0 CHIP:Dilengkapi chip nirkabel 5.0 anyar, daya ing autopairing, 10 m transmisi stabil tanpa alangi, transmisi lancar tanpa macet. Dhukungan Bluetooth 5.0 kompatibel karo piranti Bluetooth mainstream ing pasar.

a20 (4)

3. DUKUNGAN IOS POWER DISPLAY:Tampilan daya IOS nglacak panggunaan daya saka kuping, Piranti sing disambungake nuduhake daya kuping ing wektu nyata, supaya sampeyan bisa ngontrol wektu puter maneh lan ngisi kuping ing wektu.Seneng musik kapan lan ing ngendi wae

4. TELPON HD KUALITAS SUARA ASLI:Mikropon HD sing dibangun, telpon lancar lan jelas, komunikasi kerja sing luwih efisien.

5. CAHYA ORA ORA ANA:Earphone A20 bobote mung 13G, nyaman lan entheng, nggawe sampeyan lali bobote headset nalika mlaku lan mung ngelingi irama musik sing surut.

6. PENYERAPAN MAGNETIK:Panyerepan Magnetik, yen ora dienggo, bisa diselehake kanthi aman ing gulu, ngirit gaweyan lan ora kuwatir yen ilang.

7. WARNA WARNA:Macem-macem warna, busana warna-warni, kebak kemampuan lan semangat, kebak semangat lan vitalitas.

8. Kualitas swara apik:Swara surround 360°, dhuwur sing cetha lan swara sing kuat.Kanggo rasa seneng akustik sing luwih immersive.

a20 (3)

9. Earphone wis dadi indispensable ing saben dinten gesang kita ing kupeng gangguan ing akeh lan lalu lintas.Ing subway nyemplungake musik, ing pasar sing rame nggawe telpon sing jelas, ing kantor nyaring swara.Sajrone latihan, nikmati irama kanthi luwih antusias.Banjur earphone bluetooth A20 kita bakal dadi pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan

10. TOMBOL KONTROL SIMPLE kanggo nggunakake:Kontrol tombol ing sisih tengen.Nyetel volume utawa ngalih tracksTombol kontrol ing sisih tengen.

Pabrik Kita

fa5e378a
4ef27667

Kekuwatan perusahaan

https://www.yisonearbuds.com/news/
https://www.yisonearbuds.com/news/
3bc4c6cb
3410817b
9f120924
a98798cf
ac5a591c
efefc1d5
b1d09d8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • a20 (1) a20 (2)

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita