Yison grosir X1 gaming headset earphone kabel stereo

Katrangan singkat:

Model: Yison-X1
Unit Penggerak: 14 mm
Sensitivitas: 93dB±3dB
Impedansi: 16Ω±15%
Respon Frekuensi: 20-20KHz
Tipe Plug: φ3.5mm
Dawane kabel: 1.2m


Detail Produk

sketsa desain

video

Tag produk

X1-situs web-EN_01

Spesifikasi

Unit drive 14 mm
Impedansi 16Ω±15%
Sensitivitas 93dB±3dB
Respon frekuensi 20Hz ~ 10KHz
dawa kabel Kabel TPE 1.2m Kab
Sambungan Pin Audio 3.5mm

1. Speaker dinamis 14mm disetel kanthi teliti,kang ndadekake bass surging lan nrenyuhake

2. Pin dilapisi perak,transmisi sinyal swara Gamelan, karat-tahan, anti-oksidasi, lan plug-in resistance kanggo nggunakake saben dina
dgdag

3. Kepala jarum digawe saka bahan TPE sing berkualitas tinggi lan dibungkus nganggo bahan karet sing ramah lingkungan,kang njamin urip layanan maneh

4. Yison nggawe merek earphone.We duwe pengawasan kualitas produk ketat lan desain profesional lan tim produksi kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Earphone ing kuping nganggo teknik buatan, sing luwih cocog kanggo pangguna saiki lan ora bakal lara sawise nganggo suwene suwe;tombol engineering, data dijupuk liwat eksprimen tombol, bisa dipencet 50.000 kaping.Kualitas produk minangka prinsip layanan kita.

Pabrik Kita

fa5e378a
4ef27667

Kekuwatan perusahaan

https://www.yisonearbuds.com/news/
https://www.yisonearbuds.com/news/
3bc4c6cb
3410817b
9f120924
a98798cf
ac5a591c
efefc1d5
b1d09d8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • X1-situs web-EN X1-ff

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita