YISON New B3 Deep Bass Headset Headphone Wireless Earbuds Kanggo Grosir

Katrangan singkat:

Model: Celebrat-B3

Chip Bluetooth: JL6956A

Versi Bluetooth: V5.0

Port Pengisian: Micro-USB

Kapasitas baterei: 300mAh

Jarak transmisi: ≥10m

Wektu siyaga: 280H

Telpon Wektu: About 20H

Tegangan pengisian: DC 5 V


Detail Produk

sketsa desain

video

Tag produk

asdasd

Spesifikasi

Impedansi 32Ω±15%
Sensitivitas 90dB±3dB
Respon frekuensi 20Hz ~ 10KHz

1. Desain balok teleskopik,nyetel ukuran fleksibel miturut circumference sirah.Earmuffs alus, kurang tekanan, cocok kanggo nyandhang dawa.Lan nggawe gampang kanggo operate apa sampeyan lagi ing subway utawa ing karya.

2. Transmisi Wireless 5.0:Nganyari versi Bluetooth 5.0 anyar, jarak sambungan stabil 10 meter kanthi wektu tundha sing sithik, cocog kanggo sinau online, ngobrol lan nonton seri TV, kualitas sing luwih dhuwur lan konsumsi daya sing luwih murah, stabilitas sinyal transmisi Bluetooth, kurang swara.Teknologi transmisi dual-way generasi kaping 2 lan sistem kontrol sakabehe sing luwih apik, saiki nduweni latensi sing luwih murah kanggo muter sing luwih lancar.

3. Tombol sisih,tutul nyaman, gampang kanggo operate, ngrungokake musik bebas

asdsad

4. Kualitas swara apik:Speaker dinamis 40mm, kanthi daya bledosan bass sing kuwat, kayata kualitas swara sing cetha lan nyata ing adegan kasebut nyedhiyakake pengalaman pendengaran sing beda.Pembalap obah-coil super gedhe, menehi efek bass super kuat Kanggo pertunjukan rock lan live, ana pesta musik.Kinerja sing luwih apik, kanggo mulihake rincian audio liyane.
5. wektu siyaga Ultra dawa: Tambah kapasitas baterei, pindho baterei

6. urip, wektu nggunakake maneh,ngancani kowe saka rina nganti wengi.Wektu ngisi daya kira-kira 2 jam lan wektu muter kira-kira 2 jam.

7. Desain sing bisa dilipat:Ukuran entheng lan cilik nambah desain sing bisa dilipat, gampang ditampa, ngancani sampeyan lelungan kanthi gampang nindakake lelungan ing mitra sing paling apik

dsazxczx

8. Ora wedi mati daya:Ora mung headphone nirkabel, nanging uga bisa disambungake menyang piranti kanthi jack 3.5mm lan digunakake minangka headphone kabel.

9. YISON A24 #Bluetooth #headset ndadekake ngrungokake musik seneng!Oval alus mbungkus kuping loro, kaya spa kanggo kuping loro.Efek swara stereo nampilake saben lagu, nggawe ngrungokake luwih apik.

10. Mode Wired/Wireless sing trep:Kanthi chip pengurangan gangguan eksklusif, tampa lan nganalisa frekuensi swara Lan ngasilake sinyal sing ngelawan kanggo ngimbangi lan nglindhungi gangguan kasebut.Pengurangan Kebisingan Kanthi Musik Murni Krungu Penutup kuping sing nutupi kanthi lengkap, nyuda swara mutlak Kanggo nyemplungake jagad musik.

asdasdsad

Pabrik Kita

fa5e378a
4ef27667

Kekuwatan perusahaan

https://www.yisonearbuds.com/news/
https://www.yisonearbuds.com/news/
3bc4c6cb
3410817b
9f120924
a98798cf
ac5a591c
efefc1d5
b1d09d8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • EARPHONE YISON-B3-DETAIL (1)

    asdasd

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita